ICC Staphorst en Stichting Sport & Business Staphorst en Kennispoort Regio Zwolle ondertekenden zaterdag 30 september 2017 een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee kunnen leden aangesloten bij de Staphorster ondernemerskringen snel en makkelijk terecht bij de juiste deskundigen op het gebied van innovatie en wordt het innovatienetwerk in de regio versterkt.

ICC Staphorst en Stichting Sport & Business Staphorst

ICC Staphorst en Sport & Business Staphorst vertegenwoordigen een groot aantal ondernemers in de gemeente Staphorst. Met het partnership hopen de ondernemerskringen de relatie tussen initiatieven in de Regio Zwolle en in de gemeente Staphorst te versterken. Individuele bedrijven worden gestimuleerd om over grenzen samen te werken, ter versterking van de regionale sociaaleconomische ontwikkeling. Hiermee ontstaat een concurrerende regio in plaats van een concurrerende gemeente: samen sta je sterker. “Wij kijken uit naar de samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle”, aldus Hans Gebben van Sport & Business Staphorst. “De eerste afspraken voor een kennissessie voor bedrijven uit de slimme maakindustrie zijn gemaakt. Dit is een omvangrijke sector in de gemeente Staphorst”, aldus Diederik Roo van ICC Staphorst.

Voordelen voor de businessclubs

“Met deze partnerships bouwen we aan een sterk regionaal netwerk van ondernemerskringen. Inmiddels zijn 21 ondernemerskringen aangesloten bij het samenwerkingsverband. In dit netwerk bevorderen wij het delen van kennis en stimuleren wij samenwerking rondom innovatie. De ondernemerskringen bieden hiermee inhoudelijke meerwaarde aan hun leden en wij helpen ondernemers om innovatievraagstukken te realiseren. Dat is voor iedereen een win-winsituatie”, aldus Marius Woldberg, directeur van Kennispoort Regio Zwolle.

 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.