De varkenshouderij staat niet stil en blijft vernieuwen. Heb jij een idee met een blik op de toekomst? Doe mee aan de wedstrijd Het Beste Idee van Varkensland en dien je idee in vóór maandag 12 september 2022. Tijdens de finaleavond pitchen vijf finalisten én de winnaars van de Studenten Wildcard hun kansrijke ideeën voor de varkenshouderij. Ze gaan de strijd aan om de titel ‘Het Beste Idee van Varkensland 2022’.

Idee insturen

Na een drietal Overijsselse edities en drie landelijke edities, staat er in 2022 de zevende editie van Het Beste Idee van Varkensland op het programma. Na 12 september komt het adviesteam samen om de vijf meest kansrijke ideeën te selecteren. Deze ideeën krijgen begeleiding bij het uitwerken van het idee via masterclasses, onder andere een van Kennispoort Regio Zwolle.

Over Varkensland

Het Beste Idee van Varkensland is een onafhankelijk en laagdrempelig evenement voor varkenshouders. Anders dan de bestaande evenementen in de sector, is dit initiatief puur gericht op innovatie en samenwerking. Het Beste Idee van Varkensland biedt een podium waar sectorgenoten met elkaar in gesprek gaan, goede ideeën voor de varkenshouderij tot stand komen en nieuwe verbindingen worden gelegd. Naast de bekroonde ideeën van Varkensland die ontwikkeld zijn tot veelbelovende projecten, worden ook niet-winnende finalisten geholpen bij het uitwerken van hun ideeën tot toepasbare innovaties.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.