Update 26 augustus 2020: de uiterste aanvraagdatum is verplaatst van 16 augustus 2020 naar 1 oktober 2020.

Het bedrag voor overbruggingskredieten voor startups, scale-ups en innovatieve mkb’ers is van € 100 miljoen verhoogd naar € 300 miljoen. Dit omdat er veel aanvragen zijn binnengekomen.

Aanvragen is nog steeds mogelijk

Bedrijven kunnen dus nog steeds online een aanvraag voor een Corona Overbruggingslening (COL) indienen. Je kan tot donderdag 1 oktober 2020 je aanvraag voor de Corona Overbruggingslening indienen.

Kennispoort helpt kosteloos

Vanuit Kennispoort helpen we je kosteloos bij de voorbereiding voor de aanvraag. Ben je een start-up, scale-up of innovatief bedrijf in de regio Zwolle meld je dan bij ons. Stuur een e-mail naar Lyanne Flikkenschild, lyanne@kennispoortregiozwolle.nl of bel 038 202 2020.

Over de COL

De Corona-OverbruggingsLening (COL)​ is een noodkrediet voor innovatieve ondernemers en mkb-ers zonder bancaire kredietrelatie die in financiële problemen zijn gekomen door Covid19. Deze regeling is tot stand gekomen in intensieve samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), de gezamenlijke Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) en TechLeap.nl met ook nauwe betrokkenheid van Invest-NL. Op verzoek van EZK verstrekken de ROM’s overbruggingsleningen tussen de €50.000,- en €2 miljoen.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug