Het bouwen van een eigen game is een droom van velen. Het bedrijf Thinkfaststudio uit Zwolle, begeleid door Kennispoort Regio Zwolle, gaat het doen. De drie ondernemende studenten van Thinkfaststudio willen een kwalitatief goede en uitdagende console game beschikbaar maken. Het enige dat nog ontbreekt is de financiering en daarom hebben ze een crowdfundingsactie op touw gezet om deze droom waar te kunnen maken.

Het initiatief

In 2015 bracht Thinkfaststudio haar eerste app voor de mobiel, Cublast, uit. Een arcade game voor op de mobiele telefoon. Na 350.000 downloads en veel positieve feedback is de beslissing genomen om het spel naar het volgende level te brengen met Cublast HD, een console versie met nieuwe functies. De kracht van het spel blijft volgens het bedrijf naar eigen zeggen hetzelfde; easy to learn, but hard to master.

Bekijk het spel hier:

Crowdfunding

Kennispoort heeft de drie jonge ondernemers geholpen met innovatie-advies. Nieuwgierig naar het project en zelf ook een steentje bijdragen? Bekijk dan de pagina van de crowdfundingsactie.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.