Startups, scale-ups en innovatieve MKB’ers die door corona in zwaar weer zitten, kunnen vanaf maandag 4 januari 2021 een aanvraag voor een Corona-Overbruggingslening indienen via de portal van Techleap.

Over de Corona-overbruggingslening

De Corona-OverbruggingsLening (COL) is een noodkrediet voor innovatieve ondernemers en mkb-ers zonder bancaire kredietrelatie die in financiële problemen zijn gekomen door Covid19. In totaal is er € 300 miljoen beschikbaar gesteld door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Op verzoek van EZK geven de regionale ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) overbruggingsleningen tussen de €50.000,- en €2 miljoen onder gunstige condities.

Aanvragen voor de COL waren in eerste instantie mogelijk tot eind september 2020. Na beoordeling van alle aanvragen is er ruim €35 miljoen nog niet gebruikt. Het kabinet heeft besloten de regeling te verlengen tot uiterlijk 30 juni 2021.

Kennispoort helpt kosteloos

Kennispoort helpt je kosteloos bij de voorbereiding voor de aanvraag. We hebben bijvoorbeeld het bedrijf Peppink Mills uit Olst geholpen met het aanvragen van een overbruggingslening.

Heb je of werk je voor een startup, scale-up of innovatief MKB-bedrijf in Regio Zwolle meld je dan bij ons. Stuur een e-mail naar info@kennispoortregiozwolle.nl of bel 038 202 2020.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.