Ben jij een ondernemer uit de Regio Zwolle en heb je vragen over de thema’s groei, financiering en personeel? En wil je ook een rondleiding door het PEC Zwolle stadion van voormalig international Dirk Marcellis? Kom dan op dinsdag 4 juni naar het KERS evenement.

Tijdens het programma met inspirerende sprekers en waardevolle deelsessies ontvang je handvatten en ingangen voor jouw plannen, vragen of ideeën. Je krijgt inzicht in de versterkende programma’s en faciliteiten bij de provincie Overijssel en in de Regio Zwolle. Hiermee kun jij als ambitieuze mkb’er uit de Regio Zwolle vooruit. Jelle Weever, ondernemer en voorzitter van het MKB Nederland – Regio Zwolle deelt op het podium ervaringen over ondernemerschap en het belang van het versterken van de regio.

KERS 2019
KERS staat voor Kennispoort Entrepreneurs Regio Summit. Het doel van dit evenement is om het ondernemerschap in de Regio Zwolle te versterken. KERS is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel. Daarnaast steunen MKB Nederland – regio Zwolle en VNO-NCW Midden dit evenement.

Programma
15.45 uur – Ontvangst
16.00 uur – Welkom door onder andere Jelle Weever en Netty Wakker
16.30 uur – Waardevolle deelsessies
17.30 uur – Rondleiding PEC Zwolle stadion door Dirk Marcellis
18.00 uur – Netwerken en borrel
18.30 uur – Einde programma

Aanmelden
Graag ontmoeten we je bij KERS op dinsdag 4 juni. Aanmelden kan tot en met maandag 27 mei. Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. In de week voorafgaand aan het evenement ontvang je alle praktische informatie.

Voor vragen neem contact op met ons via info@kennispoortregiozwolle.nl of 038 – 20 22 020.

Aanmelden KERS 2019

  • Wij willen vooraf vragen verzamelen over de thema's groei, financiering en personeel. Tijdens de deelsessies beantwoorden wij de vragen.
  • Let op! Vol is vol.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.