Heb jij als ondernemer een vraagstuk waar je niet uitkomt? Bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, groei, concurrentie of commercie? Vanaf augustus 2019 zijn op de hogeschool Windesheim twee groepen van vijf studenten beschikbaar, die jou graag verder helpen met de ontwikkeling van je onderneming.

Hoe werkt het?
De groep studenten gaat 18 weken aan de slag met een interne en externe analyse, waaruit later een innovatief commercieel adviesplan volgt. Gedurende het onderzoek wordt de groep intensief begeleid door experts uit diverse vakgebieden, zodat je een professioneel inhoudelijk plan opgeleverd krijgt, met concrete handvaten voor de volgende stap in je onderneming. Jij onderhoudt tijdens deze periode contact met de groepscoördinator.

Wat doe jij?
Je verzorgt een briefing bij de start en faciliteert de studenten optimaal, door ze van relevante bedrijfsinformatie te voorzien. Wanneer de studenten hun onderzoek en adviestraject hebben afgerond ben je tevens aanwezig bij de eindpitches. Windesheim vraagt slechts een geringe bijdrage in de kosten van € 500,-.

Ervaring
Ronnie Lassche van Van der Sluis Technische Bedrijven heeft het traject met studenten onlangs gevolgd. Zijn reactie: ‘We kijken terug op een geslaagd project met enthousiaste studenten en hebben op korte termijn reeds een aantal eenvoudig toe te passen verbeterpunten doorgevoerd. Op langere termijn zullen we van meerdere commerciële plannen delen integreren in onze bedrijfsvoering.”

Waarom?
Windesheim heeft jarenlange ervaring met betaalde opdrachten vanuit het bedrijfsleven. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Buiter Beton, Imminkhoeve, Van Dijk Banket, Zehnder, Leaseplan, Zonneplan, Payned, ABN Amro, Wegener, De Nieuwe Zaak, Altrex en Kennispoort Regio Zwolle.

Informatie
Wil je meer informatie over deze studentenprojecten? Neem dan contact met Frans Werkhoven, coördinator van dit project, via mail  fgm.werkhoven@windesheim.nl of mobiele telefoon 06 – 81 07 32 07.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.