Han Smidt is per 1 januari gestart als International Business Consultant bij Trade Office. Hij krijgt een ‘kick’ van het begeleiden van ondernemers die over de grens zaken willen doen. Met zijn rugzak vol ervaring op het gebied van verkoop en ondernemen in veel verschillende landen wil hij ondernemers in de regio graag verder helpen bij hun ambitieuze plannen voor het opzetten van business in het buitenland.

Nieuwe uitdaging

,,En nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, zegt hij. ,,Ik ben deze maand met mijn eigen bedrijf gestart en wil als zelfstandige andere ondernemers adviseren en verder helpen met internationaal ondernemen. Ik doe dat de komende tijd voor Trade Office en voor Ik ben Drents ondernemer.  Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik wil graag mijn ervaring inzetten op het gebied van inkoop, verkoop en financiering in het buitenland en ben van plan om samen met Edwin ter Burg en de rest van het team veel ondernemers in de regio hiermee een stap verder te brengen.”

Creatief van internationaal zakendoen

Op dit moment is Han bezig met het in kaart brengen van alles wat hij voor Trade Office wil gaan doen. Er komen in ieder geval mooie reizen en inspirerende bijeenkomsten. ,,Ik verwacht dat we gaan knallen dit jaar”, laat hij enthousiast weten. ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat we Trade Office nog beter op de kaart kunnen zetten.” Op de vraag wat hij zo mooi vindt aan internationaal zakendoen, heeft hij een duidelijk antwoord. ,,Je wordt er creatief van! Je komt met zoveel verschillende ondernemers in contact en je hebt te maken met veel andere wet- en regelgeving in het buitenland. Dat vraagt soms creativiteit en dan is het extra leuk als je iets voor elkaar krijgt samen met een ondernemer.”

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.