In 28 uur gaan overheid, onderwijs, bedrijfsleven en jongeren initiatieven ontwikkelen om de regio aantrekkelijker te maken voor jongeren. Wil je meebouwen aan een sterke Regio Zwolle als initiatiefnemer, deelnemer, designer of developer? Meld je dan aan voor de hackathon op 27 & 28 september! 

Wonen, uitgaan, arbeid & onderwijs
Onlangs vond er een dialoogsessie plaats met maar liefst 250 jongeren uit alle 21 gemeenten van de Regio Zwolle. De stelling van deze avond was: wat hebben jongeren nodig om in deze regio te blijven wonen en werken? Uit deze dialoogsessie zijn drie thema’s naar voren gekomen: wonen, uitgaan en arbeid & onderwijs.

Samen aan de slag
Je gaat aan de slag in multidisciplinaire teams. Het proces wordt begeleid door ervaren professionals. Tijdens de hackathon werken we met diverse rollen: initiatiefnemer, deelnemer en designer/developer.

Als initiatiefnemer heb je een idee wat aansluit bij één van de thema’s. Samen met anderen wil jij het idee graag werkelijkheid maken. Als deelnemer kies je bij de start van de hackathon aan welk initiatief je wilt gaan bijdragen. Als designer/developer ontwikkel en test je de middelen om het concept vorm te geven. Met jouw skills in grafische vormgeving, IT, design, online marketing of conceptontwikkeling draag jij jouw steentje bij.

Waarom meedoen?
– Draag bij aan een sterke regio Zwolle die aantrekkelijk is voor jongeren
– Ontmoet nieuwe mensen, bouw een interessant netwerk op
– Leer nieuwe processen om producten en diensten te ontwikkelen
– Maak kans op prijzen om je initiatief verder te brengen

Aanmelden
Wil je meedoen als initiatiefnemer, deelnemer of designer/developer? Meld je dan aan voor de hackathon op 27 & 28 september! 

Kan je niet deelnemen aan de hackathon, maar ben je wel benieuwd naar de uitkomsten? Kom dan naar de demoborrel op 28 september.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.