In Hoogeveen geloven ze dat waterstof de toekomst is. Ze werken bijvoorbeeld al aan een woonwijk op waterstof. Om te laten zien dat je waterstof veilig als brandstof kunt gebruiken voor woningen, bouwt Kennislab voor Urbanisme een tiny house met de gemeente Hoogeveen op waterstof. Hoe dat huis eruit ziet, dat ga jij samen met experts en de gemeente Hoogeveen ontwerpen tijdens de Hackathon op vrijdag 24 mei in Hoogeveen.

Wat ga je doen?
In 1 dag maken de deelnemers in 3 teams een compleet concept voor het waterstof tiny house. Er wordt gekeken naar het technisch ontwerp, hoe het tiny house ingezet kan worden om draagvlak te creëren en de realisatie (o.a. financieel). Het beste concept wordt uiteindelijk gebouwd! 

Voor wie?
Aan deze Hackathon kunnen 15 jongprofessionals (studerend of net aan het werk) deelnemen. Kennislab voor Urbanisme zoekt omdenkers en dwarskijkers met een achtergrond in bouwkunde, ontwerpen, (energie)techniek, bedrijfskunde, economie of communicatie, of iets anders interessants, want verder out-of-the-box is ook welkom. Deelname is gratis.

Ben je een expert uit het bedrijfsleven of van een kennisinstelling? En wil je ook betrokken zijn bij het tiny house op waterstof? Mail dan naar w.beukers@kennislabvoorurbanisme.nl of meld je aan via www.kennislabvoorurbanisme.nl.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.