Kennispoort Regio Zwolle helpt innovatieve en vernieuwende ondernemers verder. Wij willen als netwerkorganisatie op een vernieuwende, verrassende en verfrissende manier laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we het verschil maken. We zijn erg actief en willen graag delen waar we zijn, met wie en welke ondernemers wij helpen om hun (innovatieve) idee te kunnen vermarkten. Dit doen wij niet alleen. Hierbij worden wij ondersteund door ons netwerk dat bestaat uit: ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid.

Wij geloven in de kracht van samenwerken om de regio Zwolle te laten excelleren.

Daarom zijn wij op zoek naar:

2 stagiaires Marketing & Communicatie

Een greep uit jouw taken:
Voor je collega’s ben jij het aanspreekpunt om samen met hen content te maken. Je produceert complete content op verschillende platformen in de vorm van tekst, foto en video. Je weet huisstijlen en campagnes te gebruiken voor optimale herkenbaarheid. De aandacht voor details gaat ver bij jou en je staat achter de kwaliteit en doelgerichtheid van jouw producties. Je weet de ondernemersdoelgroep met een boeiende stijl aan de organisaties te binden.

Dit ben jij:
Je bent een student HBO of MBO (online) Marketing en Communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een enthousiasteling die Google Analytics kent als zijn/haar broekzak en SEO weet in te zetten op zowel technisch als content vlak. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid. Je bent creatief, flexibel, durft initiatief te nemen én kritisch te zijn.

Kom jij ons helpen het verhaal van Kennispoort te delen?
Voor meer informatie graag contact opnemen met Christine Schakenbos, Office & HR Manager (038 202 20 21). Een motivatiebrief voorzien van C.V. ontvangen wij graag uiterlijk 1 december 2018 via christine@kennispoortregiozwolle.nl t.a.v. Netty Wakker, directeur Kennispoort Regio Zwolle. 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.