Kennispoort Regio Zwolle ondersteunt ondernemers op het gebied van innovatie, vernieuwend ondernemerschap en internationalisering. Een netwerkorganisatie die ontzettend actief is in de 21 gemeenten van de Regio Zwolle om ondernemers te helpen hun ideeën te vermarkten. Wij worden als stichting ondersteund door ons netwerk dat bestaat uit ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid; vertegenwoordigd in de Economic Board Regio Zwolle.

Communicatie en evenementen zijn voor ons belangrijke instrumenten. Bijvoorbeeld om met ondernemers in contact te komen én om de prachtige innovaties uit de Regio Zwolle zichtbaar te maken. Ons communicatie & eventteam bestaat uit 6 personen. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het positioneren van de Regio Zwolle als innovatieve topregio. En werken nauw samen met partijen als PEC Zwolle, Health Innovation Park, Polymer Science Park, VNO NCW Regio Zwolle, MKB Nederland Regio Zwolle, provincie Overijssel, 21 gemeenten e.a.

Wil jij in het hart werken van de vierde economische regio van Nederland? En naast veel werkplezier in een dynamisch team een krachtig netwerk opbouwen? Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Kom dan bij Kennispoort werken! Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair Marketing & Communicatie

Wat zoeken wij?
Een leergierige en enthousiaste student die ons gaat helpen met creatieve content en succesvolle evenementen. Je haalt als student communicatie (hbo) veel plezier uit het ontwikkelen van content en bewaakt de kwaliteit en doelgerichtheid van jouw/onze producties. Je weet de ondernemersdoelgroep met een boeiende stijl te binden. Je beheerst de Nederlandse taal goed en krijgt energie van het samenwerken in een enthousiast team.

Een greep uit jouw taken:
Je gaat aan de slag in het team communicatie & events. Je krijgt in het team ruimte om aan veel aspecten van de organisatie mee te werken. Denk aan campagnes, evenementen, contentplannen, communicatiemiddelen, artikelen, videoproducties, social media e.a. Er is veel ruimte voor eigen inbreng; we gaan graag in gesprek over jouw ontwikkelplan en interesses. Bij Kennispoort word je dagelijks uitgedaagd en ontwikkel je jezelf volop.

Wat bieden wij?
Een uitdagende meewerkstage, alle ruimte voor eigen inbreng, een werkomgeving waar je veel kunt leren en de mogelijkheid om een groot netwerk op te bouwen. Onze communicatie- en eventcollega’s helpen jou om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Ook de randvoorwaarden zijn geregeld: Kennispoort biedt een stagevergoeding.

Reageren?
Neem contact op met Christine Schakenbos – Office & HR Manager (038 202 20 21). Een motivatiebrief voorzien van C.V. ontvangen wij graag uiterlijk 15 september via christine@kennispoortregiozwolle.nl t.a.v. Christine Schakenbos. Enthousiast maar heb je al een stageplek? Vraag gerust naar de mogelijkheden om in februari te starten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug