Terugkijken: Webinar Zakendoen met de buren – Algemene trends en ontwikkelingen

Webinar terugkijken: Zakendoen met de buren – Trends & ontwikkelingen

De coronacrisis laat diepe sporen achter in de economie. Overheden grijpen massaal in om deze schokken te dempen, maar de vraag is of dat genoeg is. Wat betekent dit voor de Duitse, Belgische en Britse economie? Hoe groot zal de impact zijn? Wat als de lockdown langer duurt? Heeft dit ook invloed op de Brexit? Erik-Jan van Harn doet onderzoek naar deze én nog veel meer vragen. In dit webinar gaf hij in een vogelvlucht antwoord op deze vragen en liet een overzicht zien van hoe het er nu voor staat in Duitsland, België en Engeland.
Ook vertolkte Wido van den Bosch, algemeen directeur van Brink Industrial, een rol tijdens dit webinar. De coronacrisis biedt ongekende kansen voor ‘handel met de buren’. Circulariteit, Industry 4.0 en lokaal produceren zijn het antwoord. Volop kansen dus! Hoe Brink Industrial daarop inspeelt, vertelde hij tijdens deze webinar.

Over deze webinarreeks

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. Mocht je na aanleiding van de webinar nog (specifieke) vragen hebben, neem dan contact op met Han Smidt. Hij helpt je graag verder op het gebied van internationaal ondernemen!

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug