Het wordt steeds duidelijker: de digitale weerbaarheid van organisaties is voor een groot gedeelte afhankelijk van de cybersecurity awareness van de medewerkers. Maar hoe zorg je dat je medewerkers zich bewust veilig gaan gedragen? En dat ze dit niet alleen eenmalig doen, maar dat veilig en bewust werken net zo normaal is als het dragen van een gordel in de auto?

Op vrijdag 23 oktober 2020 organiseren we een webinar over gedrag en awareness. Tijdens het webinar vertellen Wilbert Pijnenburg (Infosequre) en Maarten Timmerman (Awareways) hoe je een effectief security awareness programma kunt inrichten voor je organisatie. De experts gebruiken een fictief bedrijf als basis om verschillende casussen te bespreken die gebaseerd zijn op ervaringen uit de praktijk. Deze verhalen bieden nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen organisatie.

Tijdens het webinar:

 • Krijg je praktische handvatten voor veilig gedrag en awareness;
 • Leer je hoe je succesvolle praktijkervaringen van andere bedrijven kunt inzetten in je eigen organisatie;
 • Ga je direct zelf aan de slag.
 • Aanmelden

  De webinar is op vrijdag 23 oktober 2020 van 10.30 tot en met 11.30 uur. Deelname aan de webinar is kosteloos. Wil je deelnemen aan de webinar ‘Hoe maak je cybersecurity onderdeel van je bedrijfscultuur?’ Meld je dan hier aan voor de webinar. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

  Aanmelden

  Samenwerkingspartners

  Voor deze webinar hebben Cyberweerbaarheidcentrum Brainport, Expertisecentrum Cyberweerbaarheid, MKB Cyber Campus, Cybersecurity Centrum Maakindustrie, Cleantech Regio, Novel-T en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineengeslagen.

  Evenementen, cases en nieuws

  We nemen graag contact met je op

  Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug