Het Verenigd Koninkrijk is sinds februari 2020 geen onderdeel meer van de Europese Unie. Hierdoor is er voor jou als internationaal ondernemer veel veranderd. In de webinar ‘Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk voor en na de Brexit‘ op woensdag 12 oktober 2022 richten we ons op hoe je succesvol zaken kunt doen in het ‘post-Brexit’ tijdperk. We nemen de veranderingen voor Nederlandse ondernemers onder de loep en kijken waar je nu staat. Ook is er speciale aandacht voor het Brexit Adjustment Reserve (BAR) programma. Dit programma ondersteunt en compenseert Nederlandse bedrijven die nadelige gevolgen hebben ondervonden van de Brexit

Aanmelden

Voor wie?

  • Ondernemers die op dit moment zakendoen in het Verenigd Koninkrijk 
  • Ondernemers die zaken hebben gedaan in het Verenigd Koninkrijk   

Wat kun je verwachten?

Sinds de Brexit in het Verenigd Koninkrijk is exporteren minder eenvoudig. Toch zijn er nog volop kansen om succesvol zaken te doen met onze overzeese buren. Oost NL en Grodal B.V weten hier alles van! Benieuwd? Lees hieronder meer over de praktijkexperts die spreken tijdens de webinar. 

  • Wibo van Wier van Oost NL / NOM / Trade & Innovate

    Ben jij als ondernemer zakelijk geraakt door het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie? Om je hierbij te ondersteunen, stelt de Europse Unie geld beschikbaar. Dat is de BAR. Wibo van Wier vertelt tijdens de webinar meer over de eisen en de toepassing van deze regeling.  

  • Hebe Jager van Grodal B.V.

    Grodal B.V. is een expediteur gevestigd in Veendam. Grodal houdt zich dagelijks bezig met alles rondom transport. Hierbij regelt Grodal bijvoorbeeld ook douane afhandelingen. Hebe Jager, directeur van Grodal, vertelt je meer over wat er komt kijken bij transporteren naar het Verenigd Koninkrijk. 

Aanmelden

De online webinar is op woensdag 12 oktober 2022 van 9.00 – 10.00 uur. Deelname is kosteloos. De voertaal is Nederlands. Wil je deelnemen? Meld je hier aan voor de webinar ‘Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk voor en na de Brexit’. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar. 

In samenwerking met

Logo Exportclub NoordLogo Koninklijke MetaalunieLogo Ik Ben Drents Ondernemer

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.