In een circulaire economie hergebruiken we grondstoffen en producten oneindig zonder verlies van kwaliteit. We houden de grondstoffen in de kringloop en afval is verleden tijd. Op dit moment is dat ideaalbeeld nog ver weg, maar er zijn al mogelijkheden om met je bedrijf in te spelen op een circulaire economie. Diverse bedrijven in de regio gingen je voor.

Tijdens het webinar ‘Circulair ondernemen; Gewoon doen!’ op woensdag 3 februari 2021 delen John Bakker van Ondernemershuis Vechtdal en onze eigen innovatieadviseur Rogier Eenkhoorn circulaire kansen, voordelen en voorbeelden. Zodat je morgen al aan de slag kunt om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Aanmelden

What’s in it for me?

Tijdens deze webinar krijg je:

 • praktische informatie voor MKB’ers over circulair ondernemen;
 • mooie voorbeelden van bedrijven uit de regio;
 • links naar handige informatie, verdieping en tools;
 • hulp bij een stappenplan voor je eigen bedrijf.

 • Heb je vragen gedurende de webinar? Stel ze gerust via de chat.

  Aanmelden

  Het online event is op woensdag 3 februari 2021 van 15.30 tot en met 16.20 uur. Deelname aan dit event is gratis. Wil je vanuit je eigen stoel deelnemen aan ‘Circulair ondernemen; Gewoon doen!’. Meld je dan hier aan voor het online event. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je registratie per e-mail.

  Aanmelden


  Samenwerking

  Het Krachtteam Circulair Hardenberg biedt deze webinar aan. Dit team bestaat uit Hibertad, Rabobank, Vechtdal Projecten, gemeente Hardenberg en Ondernemershuis Vechtdal. Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Ik Ben Drent Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.