Rond Ondernemen is de circulaire academie voor dga’ers en eindbeslissers van mkb-bedrijven in Regio Zwolle. Kennispoort Regio Zwolle is betrokken bij dit initiatief. Op dinsdag 30 november 2021 vindt de Warming-Up plaats voor mkb-bedrijven in Regio Zwolle die zich willen verdiepen in circulair ondernemen en de ambitie hebben een start of vervolgstap hierin te maken. Ga concreet aan de slag met je visie op circulair ondernemen voor jouw bedrijf, verdiep je in de mogelijkheden en leer van collega-ondernemers. Start nu met plannen maken.

 

In de warming-up Rond Ondernemen

  • Ga je werken aan je circulaire onderneming
  • Leer je van elkaar
  • Word je geïnspireerd door de aanpak van collega-ondernemers uit jouw regio
  • Word je uitgedaagd om opgedane ideeën te vertalen naar het eigen bedrijf

Kosten

De warming-ups kunnen we kosteloos aanbieden, mede dankzij de Regio Deal-bijdrage en medewerking van gastbedrijven, bedrijvenkring en betreffende gemeenten.

Groepsgrootte

Omdat we iedereen ruim aandacht willen geven en het leren én doen – het kenmerk van Rond Ondernemen – optimaal willen combineren is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Is er veel belangstelling voor een warming-up, dan vragen we bedrijven om niet meer dan 1 persoon in te schrijven.

Programma

14.00 uur: Ontvangst (coronacheck + koffie en thee).
14.30 uur: Welkom door Christian Lorist namens Rond Ondernemen.
14.35 uur: Circulair ondernemen in de praktijk. Gastspreker: Roeland van Delden, CEO Leadax.
15.00 uur: De circulaire rondvraag.
15.20 uur: Gastheer aan het woord: Sip Dijkstra, Head of Business Support – over circulaire uitdagingen in de automotive.
15.45 uur: Pauze en op naar elektrisch vervoer.   
16.05 uur: Annemarie Zuidberg, CCO/COO Qbuzz over duurzaam vervoer. 
16.30 uur: Terugkomst showroom.
16.40 uur: Circulaire stappen maken met Rond Ondernemen. 
17.15 uur: Afsluiting met hapje en drankje.   
18.00 uur: Einde bijeenkomst.     

Doelgroep

DGA’ers en beslissingsbevoegden van mkb-bedrijven in de Regio Zwolle die zich willen verdiepen in de kansen en mogelijkheden van circulair ondernemen en de ambitie hebben een start of vervolgstap hierin te maken.

Over Rond Ondernemen

Rond Ondernemen is de circulaire academie voor dga’ers en eindbeslissers van mkb-bedrijven in Regio Zwolle. Negen organisaties hebben de handen ineengeslagen om ondernemers met circulaire ambities te ondersteunen bij het ontwikkelen van visie, kennis en vaardigheden, zodat ze in staat zijn om nieuwe circulaire businessmodellen op te stellen of het bestaande model aan te passen. Daarmee willen we de veerkracht van bedrijven vergroten en de transitie naar circulaire economie in Regio Zwolle helpen versnellen.

In samenwerking met

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.