Kom op dinsdag 10 november 2020 in contact met Agri-Tech bedrijven in het Verenigd Koninkrijk tijdens de REAP-conference 2020. De REAP-conference is een van de meest toonaangevende conferenties voor innovatie in de landbouw. Dit jaar is het thema ‘From micro-scape to landscape-innovating at the frontier’.

 

Oost NL organiseert de virtuele handelsmissie met matchmaking voor ondernemers. Laat je inspireren door de sprekers, de nieuwste innovaties en het dynamische online programma. Tijdens de matchmaking brengen wij je in contact met Agri-Tech bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk.

Programma

De missie is volledig digitaal. Na aanmelding wordt je uitgenodigd voor een intake en ontvang je de instructies voor het online bijwonen van de missie.

 

Meer informatie over het programma op de website van AgriTechE (Engels)

 

Wat levert het je op?

Tijdens de REAP-conferentie staat netwerken en partnering voor de deelnemers centraal. In samenwerking met de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC) verzorgt Oost NL een individueel matchmaking programma op basis van je bedrijfsprofiel dat wij samen met jou maken. We zoeken vervolgens naar geschikte business partners in het Verenigd Koninkrijk.

 

We proberen voor elke deelnemer tenminste 3 geschikte gesprekspartners te selecteren.  Tijdens de conferentie krijg je een eigen online business stand waar deelnemers aan het REAP-evenement met je in contact kunnen komen.

 

Kosten

Deelname aan deze digitale missie is gratis. Als je minder dan 2 weken vóór het evenement afzegt, brengen we € 175,- in rekening.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de REAP-conference via de website van Go4Export.

Aanmelden

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de REAP-conferentie en de kansen voor uw onderneming? Neem dan contact op met Han Smidt via han@kennispoortregiozwolle.nl of 038 202 2020.

 

De virtuele missie wordt georganiseerd in samenwerking de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC), Kennispoort Regio Zwolle, UK Trade Office en ‘Ik Ben Drents Ondernemer’.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug