Ben je ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en heb je internationale ambities? Of ben je net gestart met internationaal ondernemen? Dan bieden digitalisering en e-commerce veel kansen om je succes te vergroten. In de verdiepingssessies ‘Internationale e-commerce’ leer je meer over geschikte online strategieën voor jouw bedrijf. De sessies vinden plaats op dinsdag 11 mei en donderdag 20 mei 2021 van 15.30 uur tot en met 17.00 uur.

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

In drie bijeenkomsten krijg je handvatten om internationale e-commerce succesvol in te zetten. Topcentrum E-commerce, De Nieuwe Zaak en Kennispoort Regio Zwolle vullen de sessies in. Tijdens de 1,5 uur durende sessies krijg je voldoende ruimte om onderling te sparren en praktijkvoorbeelden te delen met elkaar. Na afloop van de reeks heb je de inzichten om de volgende stappen te zetten binnen jouw bedrijf.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de sessies:

  • ‘Digital Readiness Level’: ben je ready om de buitenlandse markt te betreden?
  • Internationale website/webshop.
  • Keuze doelgroepen: B2B en/of B2C?
  • Gebruik van internationale verkoopplatforms als eBay, Amazon, Alibaba versus een eigen website.
  • Digitale transformatie (andere online businessmodellen): het ontwikkelen van diensten naast de verkoop van producten

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan de verdiepingssessies ‘Internationale e-commerce? Meld je dan hier aan. Deelname is kosteloos. Heb je vragen over de sessies? Neem dan contact op met MKB-adviseur Stendert de Vries via 06 159 064 32 of info@kennispoortregiozwolle.nl.

In samenwerking met

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.