Webinar terugkijken: Zakendoen met de buren – Verenigd Koninkrijk

De coronacrisis laat diepe sporen achter in de economie. Overheden grijpen massaal in om deze schokken te dempen maar de vraag is of dat genoeg is. Wat betekent dit voor de economie in het Verenigd Koninkrijk?

Tijdens de laatste webinar Zakendoen met de buren stond op woensdag 27 mei het Verenigd Koninkrijk centraal. Michiel van Deursen, Executive Director Projects & Services bij NBCC, nam je mee in de stand van zaken op de Britse markt en kansen die daarbij ontstaan voor Nederlandse ondernemers. Momenteel staat de wereld op zijn kop door corona en Brexit. Vroeg of laat komt er een nieuw evenwicht in het zakendoen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk en dan is het beter om al beslagen ten ijs te komen op de Britse markt. Ook Simon Banham, Deputy Country Director bij Department of International Trade, kwam aan het woord. Hij richtte zich op de ‘trade relations NL-UK’ en deelde hierin de huidige trends en ontwikkelingen.

Over deze webinarreeks

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei werd er elke woensdag een live webinar aangeboden.

 

Evenementen, Cases en Nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug