Webinar terugkijken: Zakendoen met de buren – Duitsland

De coronacrisis laat diepe sporen achter in de economie. Overheden grijpen massaal in om deze schokken te dempen maar de vraag is of dat genoeg is. Wat betekent dit voor de Duitse economie?
Aldo Lodder gidste, Senior Projectmanager Exportadvies bij de Duits-Nederlandse Handelskamer, de deelnemers door de belangrijkste kenmerken van de Duitse zakelijke cultuur en communicatie. Ook vertolkte Hans Brouwers (OostNL) een rol tijdens dit webinar. Hij vertelde over de trends en ontwikkelingen m.b.t. Duitsland en gaf de functie van OostNL weer. Na dit webinar weet jij beter hoe Duitsers in het bedrijfsleven doorgaans denken en handelen. Duitsland is een prachtig afzetgebied, maar het land is groot en kent veel regionale verschillen. Maar juist in het zakendoen gelden vaak normen en waarden die in het hele land worden herkend en toegepast.

Over deze webinarreeks

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei werd er elke woensdag een live webinar aangeboden.

Evenementen, Cases en Nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug