Webinar terugkijken: Zakendoen met de buren – België

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden! Als ondernemer ben je van harte welkom om één of alle webinars te volgen vanuit jouw eigen stoel.

Op woensdag 20 mei stond België centraal. Na Duitsland is België de belangrijkste handelspartner van Nederland. Antwerpen is de belangrijkste havenstad van België. Lise Hordijk, International Business Manager bij NLinBusiness, vertelde je in deze sessie over de economische kansen die voor het grijpen liggen in België en de City of Opportunity Antwerpen/Brussel. Ze helpt je graag op weg via inspiratie, kennis en praktische instrumenten. Ook belichtte ze de NL Business Hubs, een netwerk van Nederlandse ondernemers en lokale service-partners. Ook Erik Schroeven, General Manager bij de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, leverde een bijdrage. Hij ging dieper in op het zakendoen in België.

Na deze sessie en via NLinBusiness vind je snel de juiste mensen om je heen. En wordt zakendoen in België net zo makkelijk als ondernemen in Nederland.

Over deze webinarreeks

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei werd er elke woensdag een live webinar aangeboden.

 

Evenementen, Cases en Nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug