Hoe doe je succesvol zaken in Scandinavië?

Op woensdag 28 oktober 2020 deelden experts hun kennis over zakendoen in Scandinavië in een webinar. We namen de zakelijke cultuur van Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken onder de loep. Bekijk de webinar hier terug en ontvang de belangrijkste ins en outs over deze Noord-Europese landen.

Callette Terhaerdt Losic van Market Link uit Zweden bespreekt de onderlinge verschillen en de vergelijkingen tussen Scandinavië en Nederland. Callette gaat in op de sectoren, zakelijke cultuur en manier van communiceren in de vier landen. Chris Simonse heeft ervaring in zakendoen in Scandinavische landen. Hij is co-owner van Just Carpets uit Kampen. Dit bedrijf produceert auto- en kofferbakmatten voor diverse automerken en exporteert deze producten naar Scandinavië. Chris vertelt hoe hij zaken doet met Scandinavische landen en hoe hij de cultuurverschillen ervaart.

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over zakendoen met Scandinavië. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle en Market Link de handen in één geslagen.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.