Hoe gaat zakendoen in de Verenigde Staten er in de toekomst uitzien? De VS is een ontzettend groot land dat constant in verandering is. Daarnaast zijn de verschillen per staat groot. Hoe kun je hier als ondernemer mee omgaan? Waar liggen de kansen en waar moet je rekening mee houden? Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over zakendoen in de Verenigde Staten. De webinar is opgenomen op woensdag 24 maart.

Programma

De webinar trapten we af met een rechtstreekse verbinding met de Verenigde Staten. Jeroen Beekman van het Nederlands consulaat in Chicago en Jerome Larosch van de Nederlandse ambassade in Washington DC vertellen je over het economisch en politieke klimaat in de VS. Wat verandert er nu de nieuwe president Biden er is? Welke verschuivingen en economische kansen ontstaan er?

Vervolgens ging Carola Kruithof, Relationship Manager International Desk Noord Amerika bij de Rabobank, in op de ondersteuning voor Nederlandse bedrijven bij de start of uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten in de Verenigde Staten

Tot slot deelde Johan Adrichem, directeur bij EA Broekema BV zijn praktijkervaringen over zakendoen in de Verenigde Staten. EA Broekema BV is fabrikant van transportbanden voor met name de agro-sector en heeft twee vestigingen in de VS. Aansluitend kun je vragen stellen aan de experts en praktijkdeskundigen.

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom sloegen Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.