Download de presentatie Starten met online zaken doen

Op donderdag 7 mei 2020 was het webinar ‘Starten met online zaken doen in onzekere tijden’. Tijdens dit webinar gaven Erik Brunekreef van Topcentrum E-commerce, Jos Langenkamp van Stern Catering en Partyservice en Robert Prins van Prins Sport een aantal handreikingen om een begin te maken met het implementeren van online verkoop en dienstverlening in je bedrijf. Erik vertelde je tijdens zijn presentatie welke middelen je hiervoor kunt gebruiken en gaf concrete tips en voorbeelden. Jos en Robert vertelden tijdens een vraag- en antwoordsessie over hun ervaringen met (het starten van) online zakendoen.

Over deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Er volgen wellicht meer webinars. Houd deze website in de gaten en volg onze sociale media.

NovelT    Cleantechregio   Kennispoort

Evenementen, Cases en Nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug