Wil jij met jouw onderneming de grens over naar Duitsland? Wil je weten hoe je jouw Duitse website en webshop naar een hoger niveau tilt? Op woensdag 10 november 2021 organiseerden we het webinar ‘Duitsland E-commerce’. Tijdens het webinar vertelde Andreas Giese van Dexport over hoe je succesvol kan zijn op de Duitse (online) markt. Daarnaast deelde Rob Haarhuis van Laudermarke Group BV zijn praktijkervaringen.

Sprekers

Andreas Giese van Dexport

Met de grootste bevolking en een sterke economie binnen Europa is Duitsland enorm interessant voor Nederlandse e-commerce ondernemers. Duitse afnemers zijn de meest gewilde klanten van Europa. Een belangrijke reden om de Duitse klant centraal te stellen in jouw online marketingstrategie. Het aantal Duitse internetgebruikers bevindt zich vooral op Amazon, Facebook en Google. Om deze kanalen zo goed mogelijk te gebruiken is het belangrijk om ook binnen Duitsland aan jouw merk te bouwen. Welke rol kunnen influencers hierbij spelen? Hoe win jij de klant en maak je de marketingbehoefte waar? Andreas Giese geeft met verschillende praktijkvoorbeelden antwoord op deze vragen.

Rob Haarhuis van Laudermarke Group BV – LED Lighting Solutions Worldwide

Laudermarke is een groothandel in Led Werkverlichting. Rob Haarhuis heeft veel ervaring op de Nederlandse en Duitse markt. Hij deelt zijn kennis tijdens deze webinar.

 

In samenwerking met

Logo Ik Ben Drents Ondernemer

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.