Benutten van businesskansen

Minder afval, minder energie en een schone toekomst. Circulair ondernemen biedt volop kansen om als bedrijf toekomstbestendiger te zijn. Om hierin stappen te zetten, is inzicht nodig in je bedrijfsvoering en de keten van je product of dienst. Maar hoe? Tijdens het MKB webinar ‘Circulair ondernemen – welke kansen zijn er voor jou?’ deelden Jonah Link, uitvoerend partner van CIRCO, en ondernemer Hendrik Jan Peters een tool en verschillende inzichten zodat je zelf aan de slag kunt.

Circo Tracks

Om een bedrijf te veranderen naar een onderneming met elementen van de circulaire economie zijn er zogenoemde Circular Business Design Tracks, oftewel Circo Tracks. Deze Circo Tracks zijn intensieve workshops van drie dagen waarin bedrijven gestructureerd plannen ontwikkelen om circulaire business op te zetten en concreet uit te voeren. Meer informatie over de Circo Tracks.

Vragen?

Wil je meer weten over de Circo Tracks of heb je vragen over circulair ondernemen? Neem dan contact met ons op via info@kennispoortregiozwolle.nl of 038 202 2020.

In samenwerking met

Logo Cleantech Regio

Evenementen, cases en nieuwsa

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.