Op 14 mei was Adjiedj Bakas te gast in een speciale editie van de webinarreeks De Blik Vooruit. De trendwatcher keek vooruit naar de economie na Covid-19, vanuit een internationaal perspectief. Welke trends en ontwikkelingen spelen er wereldwijd op het gebied van productie, handel en logistiek? Hoe gaat China als economische macht verder na Covid-19 en wat gaan wij daarvan merken? Zet de trend van “slowbalisering” straks door of gaan we weer terug naar het oude gehaaste leven?

Met dit webinar, dat voor deze speciale editie in samenwerking met World Trade Center Twente Business Club en AMMON werd georganiseerd, nam Adjiedj je op positieve en humoristische wijze mee in zijn toekomstbeeld.

Over deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

Er volgen wellicht meer webinars. Houd deze website in de gaten en volg onze sociale media.

Logo Novel-T    Logo Cleantech Regio  Logo Kennispoort Regio Zwolle

Evenementen, Cases en Nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug