Het mag eindelijk weer! Na twee jaar geen Agri & Food Symposium, kan op 26 augustus 2022 de achtste editie plaatsvinden. De agri en food sector zit in een steeds veranderende markt en dit roept vragen op.  Hoe buig je uitdagingen om naar kansen? En hoe ga je aan de slag met het verdienmodel van jouw bedrijf binnen de kringlooplandbouw? Tijdens het Agri & Food Symposium ‘Hoe kan het anders?’ van Stöppelhaene gaan we hierover in gesprek.

Laat je inspireren door vernieuwende agri en foodondernemers. Ga in gesprek over bedrijfsvoering, het inspelen op nieuwe markten, doelgroepen en het omgaan met veranderingen. In deze dynamische tijd in de agrarische sector is het kijken op een andere manier naar je bedrijf erg belangrijk. Tijdens de clinic Omdenken leer je op een creatieve manier naar uitdagingen kijken. En je leert hoe je deze uitdagingen kunt ombuigen tot kansen. Ook lichten vier organisaties hun nieuwe verdienmodel toe waarin kringlooplandbouw en verduurzaming van de voedselketen met ketenpartijen een belangrijke rol speelt. Deze ondernemers zetten in op ecosystemen, korte ketens, nieuwe gewassen, energieproductie en innovaties in de biodiversiteit.

Aanmelden

Programma

12.00 – 13.00 uur   Inloop en lunch
13.00 – 13.05 uur   Welkomstwoord door dagvoorzitter Sabine Uitslag
13.05 – 13.50 uur   Clinic Omdenken
13.50 – 14.50 uur   Lokale innovatie in de agri en food sector door lokale sprekers
14.50 – 14.55 uur   De eerste stap: hoe kan het anders?
14.55 – 15.00 uur   Samenvatting en afsluiting
15.00 – 16.00 uur   Borrel

Voor wie?

Tijdens het Agri & Food Symposium van Stöppelhaene willen wij je inspireren voor een toekomstbestendige en duurzame landbouw. Deze middag is gericht op landbouwers, maar ook op ondernemers in de agri en food sector, ketenpartijen en erfbetreders uit Oost-Nederland, Overijssel en Regio Zwolle.

Locatie

Het Agri & Food Symposium ‘Hoe kan het anders?’ vindt plaats tijdens het Sallands Oogstfeest Stöppelhaene in Raalte. Bij Lampe, Almelosestraat 2, 8102 HD in Raalte.

Clinic Omdenken

Hoe kun je het anders doen? Hoe kun je de veranderingen in deze tijd van een andere kant bekijken? En hoe buig je uitdagingen om naar kansen? Tijdens de clinic Omdenken word je op een creatieve manier uitgedaagd om naar je eigen denkpatronen te kijken. Je leert vastgeroeste denkpatronen te herkennen en hoe je deze kunt vervangen door nieuwe manieren van denken.

Samenwerking

De sponsoren en partners van het Agri & Food Symposium van Stöppelhaene zijn: Booijink Veevoeders, LTO Salland, Gemeente Raalte, Kracht van Salland, Salland Boert en Eet Bewust, The Green East, Green Impact Raalte, Landstede, Rabobank, AJK, Provincie Overijssel, Kennispoort Regio ZwolleFlynthProvincie agro&foodGemeente Deventer en Gemeente Olst-Wijhe.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.