Ondernemen is leuker als je een inspirerend netwerk om je heen hebt. Je kunt naar cross-overs zoeken, samenwerken en elkaar helpen groeien. In Regio Zwolle bruist het van de innovatiekracht. Startups spelen hier een grote rol bij. Op donderdag 20 mei 2021 ontmoet je deze startups tijdens het online event ‘Startup Speed Networking’. Breid je netwerk uit door in gesprek te gaan met investeerders, ondernemers en startups tijdens korte speeddate sessies. Er is plek voor een beperkt aantal startups, dus meld je snel aan!

Aanmelden

Koppelen netwerk

In elke fase van een startup heb je andere kennis nodig. Een sterk netwerk is hierbij belangrijk. Heb je vragen die je wilt stellen aan mede startups? Loop je tegen bepaalde uitdagingen aan? Of ben je op zoek naar een financier of investeerder die jou verder kan helpen? Laat het ons dan weten door je vragen te omschrijven in het aanmeldformulier. Dan proberen wij om deze kennis aanwezig te laten zijn tijdens het event.

Aanmelden

Het online netwerkevent is op donderdag 20 mei 2021. We starten om 15.30 uur met het programma en eindigen om 17.00 uur. Deelname aan het event is kosteloos. Meld je hier aan voor het Startup Speed Networking event. Een dag voor het event ontvang je per e-mail een link waarmee je toegang krijgt. 

Startup Regio Zwolle

Startup Regio Zwolle is een regionaal onafhankelijk initiatief. We brengen startups en scale ups uit Regio Zwolle samen, bieden een podium en helpen ze verder. Samen bouwen we aan een sterk regionaal netwerk, zodat start-ups en scale-ups snel (door)groeien

Samenwerking

Startup Regio Zwolle, Green PAC iLab en Kennispoort Regio Zwolle werken samen voor dit online event om startups te inspireren, informeren maar vooral met elkaar in contact te brengen. Wij bouwen aan jouw netwerk. 

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.