Ben je een ondernemer in Regio Zwolle en loop je rond met een brandende vraag? Bijvoorbeeld over financiering, octrooien, bedrijfsopvolging, internationalisering of iets anders? Klop aan bij Kennispoort Regio Zwolle, we helpen je graag verder! Op donderdag 9 februari 2023 hebben wij van 09.00 tot en met 10.00 uur een online spreekuur waarin je jouw ondernemersvraag kunt stellen aan een onafhankelijke adviseur.

Aanmelden

Soms helpen we je direct door inhoudelijk advies te geven. In andere gevallen verwijzen we je door naar een andere partij in ons netwerk die je verder kan helpen. Dat kan bijvoorbeeld een andere ondernemer zijn, het onderwijs of een andere organisatie die veel weet over een bepaald onderwerp. Een ding is zeker: we helpen je altijd verder.

Maak alvast kennis met de adviseur van het spreekuur

Han Smidt, international business consultant: ”Het mooiste wat er is mag ik op dit moment doen! Ondernemers verder helpen met hun ambities. Ik bezit een groot nationaal en internationaal netwerk, welke ik graag met ondernemers deel. Heb jij als ondernemer een droom? Ik help je graag verder!”

Aanmelden

Wil jij antwoord op je ondernemersvraag? Of wil je even sparren? Meld je hier aan voor het spreekuur op donderdag 9 februari 2023. Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met een Teamslink naar het spreekuur. Bewaar deze mail goed, want zo kom je uiteindelijk in het spreekuur. Het spreekuur is van 09.00 tot en met 10.00 uur. Je kunt binnen dit uur op elk moment in het online spreekuur komen. Het kan zijn dat er meerdere ondernemers deelnemen aan het spreekuur.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.