Digitaal ondernemen, mis de toekomst niet!

Veel, zo niet alles, staat in het teken van digitalisering. Je kunt er niet omheen: digitalisering genereert een hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen. Toegepast in nieuwe slimme producten en diensten leidt het tot nieuwe klanten op nieuwe markten en zorgt het voor klantbehoud door in te spelen op de sterk veranderende klantbehoeftes. Op donderdag 12 maart a.s. organiseert Koninklijke Metaalunie in samenwerking met de Kamer van Koophandel en de netwerkpartners van Boost, het Smart Industry-netwerk in Oost-Nederland, de workshop:

‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’

In deze speciaal door Koninklijke Metaalunie en KvK voor het MKB ontwikkelde workshop, delen acht succesvolle ondernemers als hologram hun digitale succesverhaal én hun valkuilen:

  • Ronnie van den Hurk (De Cromvoirtse);
  • Stefan Morssink (HTC);
  • Rene Kindervater (KSL Solutions);
  • Arjan Ester (AEBI-Schmidt);
  • Martijn Engwerda (IteQ);
  • Jos Knulst (DoosOpMaat.nl);
  • Peter Sleutel (ICT Informatiecentrum);
  • Thijs Bosschert (hacker).

Ze lijken uit een verre toekomst te komen, maar hun verhalen over procesautomatisering, robotisering, ERP, internet marketing, Data en Internet of Things hebben ze de afgelopen jaren gerealiseerd.

Het zijn intrigerende, inspirerende maar bovenal pragmatische ervaringen die je kunt gebruiken om ook een kansrijke digitale toekomst te creëren. Over hoe dat voor jouw bedrijf vandaag al kan werken, zijn er deelsessies met ‘echt’ aanwezige collega-ondernemers. Vooral het delen van kennis staat centraal: zo leren we van elkaar en koppelen we toekomstbeeld aan het startpunt van bedrijven van nu! En wie weet ben jij over vijf jaar ook een inspirerend hologram die zijn succesverhaal deelt met andere ondernemers!

Programma

Datum: Donderdag 12 maart 2020
Tijd: 15.00 – 20.00 uur inclusief een hapje en een drankje
Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B in Zwolle
Kosten: Gratis

15.00 uur: Inloop met koffie en thee
15.30 uur: Opening
15.35 uur: Deel 1: Digitaal de toekomst in
17.00 uur: Pauze inclusief eten en mogelijkheid tot netwerken
17.30 uur: Deel 2: Digitaal de toekomst in
19.00 uur: Afronding en aansluitend borrel

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ op de website van de Metaalunie. Je aanmelding wordt automatisch bevestigd per e-mail. In verband met de catering ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk donderdag 5 maart 2020.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug