Partijen in de korte keten van streekproducten zetten veel stappen om hun producten af te zetten, maar vaak staan ze voor logistieke uitdagingen. In maart verzamelden we de uitdagingen en vragen uit de praktijk tijdens het event ‘Logistiek in de korte keten’. Op dinsdag 22 juni 2021 gaan we in de eerste online vervolgsessie ‘Leveren aan de consument’ samen kijken hoe we deze uitdagingen en vragen kunnen ombuigen naar kansen! We focussen in deze sessie puur op het logistieke proces van ondernemers die direct leveren aan consumenten. In de aankomende vervolgbijeenkomsten gaan wij in op levering aan supermarkten/retail, aan de zorg en logistiek in de korte keten in het algemeen.

Aanmelden

Voor wie is dit online event?

Ben jij actief in de Agri & Food, agrariër, verwerker of werk je bij een winkel/platform die producten levert aan consumenten? Dan is deze sessie iets voor jou. Het event richt zich op de sectoren Agri & Food en logistiek in Cleantech Regio, Regio Zwolle en provincie Overijssel.

Programma

15.30 – 15.35 uur | Introductie door Petra van den Hengel, innovatieadviseur Agri & Food van Kennispoort Regio Zwolle.

15.35 – 15.50 uur | Ondernemers Jeroen Stegeman van De Buurman, Marco Eerkes van Fietskoeriers.nl en Jaco Visser van Erve Slendebroek delen hun ervaringen en ideeën over hoe we de korte keten beter en slimmer kunnen organiseren.

15.50 – 16.20 uur | Uitwisseling van ideeën en mogelijke oplossingsrichtingen met deelnemers.

16.20 – 16.30 uur | Vervolgstappen bepalen.

Aanmelden

De eerste interactieve sessie is op dinsdag 22 juni 2021. De online bijeenkomst ‘Leveren aan de consument’ begint om 15.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Deelname is kosteloos. Meld je hier aan voor deze online sessie. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je toegang krijgt tot het event.

In samenwerking met

Provincie Overijssel

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.