Startende ondernemers opgelet! Op donderdag 8 april 2021 om 16.00 uur organiseert De Startversneller Overijssel een online bijeenkomst voor alle starters uit Overijssel. In een afwisselend en dynamisch programma kom je alles te weten over hoe De Startversneller jou kan helpen. MKB-adviseur Bart Jeurnink vertelt je onder andere meer over de intervisiebijeenkomsten waar startende ondernemers elkaar ontmoeten en van elkaar leren.

Verder kom je meer te weten over de coaches, e-scan en het intervisieprogramma. Daarnaast hoor je verhalen van startende ondernemers die al gebruik maakten van De Startversneller. Ook aanwezig is gedeputeerde van de provincie Overijssel Eddy van Hijum.

Aanmelden

Over De Startversneller

De Startversneller is er om startende ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Met het programma willen de provincies Gelderland en Overijssel de slagingskans van startende ondernemers vergroten en zo de economische bedrijvigheid in de regio aanmoedigen. De Startversneller wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en de provincie Overijssel. Het programmamanagement is in handen van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.