Het jaar 2021 is begonnen! Polymer Science Park (PSP) gaat van start met hun jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, dit keer online. Ze nemen je mee in de wereld van Smart Production en geven een vooruitblik op 2021. PSP nodigt je graag uit voor het nieuwjaarsevent ‘Smart Production: plastics get smart’ op donderdag 28 januari 2021 om 15.30 uur.

Aanmelden

Programma

Wat kun je verwachten tijdens het event?

Vooruitblik 2021

Samen kijken we vooruit. PSP geeft een overzicht van de thema’s en projecten die zij op gaan pakken. Welke uitdagingen gaan ze te lijf? En PSP stelt de vraag terug. Wat gaan we samen met jou een stap verder brengen? Omdat het moet én kan!

Smart Production​

Smart Production is een samenwerkingsproject waarin veel mooie technologische ontwikkelingen plaatsvonden. We nemen je letterlijk en figuurlijk mee in de wereld van flexibel produceren met kunststoffen. Verschillende tafelgasten delen kennis over:

  • 3D printen van flexibele materialen
    Iedereen kent 3D printen als techniek, maar kun je daar ook op grote schaal mee printen? En hoe zit dat met zachte, flexibele materialen?

  • Fleximould technologie
    Met de Fleximould technologie kun je telkens een andere thermovorm matrijs maken en inzetten voor productie. Hoe werkt deze technologie en wat kun je ermee? Samen met de leverancier van deze technologie Demcon deelt Frederik Wansink, directeur van DNL-Mobile, zijn ervaringen in het maken van kunststofkappen voor ligfietsen.

  • Terahertz technologie
    Terahertz is een technologie waarmee je niet alleen laagdiktes van gecombineerde kunststoffen bepaalt, maar ook kleine luchtinsluitingen of andere vervuiling in kaart kunt brengen. Leer hier meer over tijdens het event.

Aanmelden

Het online event is op donderdag 28 januari 2021 van 15.30 tot en met 16.30 uur. Deelname aan dit event is gratis. Wil je vanuit je eigen stoel deelnemen aan ‘Smart Production: plastics get smart’. Meld je dan hier aan voor het online event. Na aanmelding ontvang je in de week voorafgaand aan het event een link waarmee je toegang krijgt.

Aanmelden

Het nieuwjaarsevent ‘Smart Production: plastics get smart’ wordt mede mogelijk gemaakt door Interreg Deutschland Nederland.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.