Exporteert jouw bedrijf goederen naar het buitenland, of heb je de ambitie om hiermee te gaan beginnen? Meld je dan aan voor de netwerkbijeenkomst ‘Internationaal scoren in 2023!’ op dinsdag 6 december 2022 van 16.45 tot 21.00 uur!  

Tijdens de netwerkbijeenkomst blikken we samen terug op de trends die het afgelopen jaar impact hadden op ondernemers die exporteren. Daarnaast kijken we naar het jaar 2023; hoe gaan deze trends zich verder ontwikkelen? Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle en Evofenedex

Aanmelden

Programma

Michel Disselhorst van ondernemersvereniging Evofenedex

Michel trapt de bijeenkomst af door terug te blikken op het afgelopen jaar. De crisissen rondom de oorlog in Oekraïne, energie, stikstof, klimaat en de torenhoge inflatie komen aan bod. Een recessie ligt op de loer door de economische omstandigheden. Genoeg uitdagingen dus voor het komende jaar om te zorgen dat jouw bedrijf wendbaar is. 

Nathalie Beck van Bluem Europe

Bluem Europe verkoopt mondverzorgingsproducten in meer dan 100 landen en doet dat dankzij een fijnmazig netwerk van distributeurs. Door een toevallige ontmoeting op een hockeyveld tien jaar geleden ruilde Nathalie haar baan als consultant in voor een nieuwe ondernemersuitdaging. Ze deelt hoe het bedrijf kampte met productie- en voorraadproblemen en welke afspraken ze nu maakt met nieuwe distributeurs om de export succesvol te laten verlopen.  

Jeroen Holthuis van Ralston Colours

Van Wijhe Verf ontwikkelde jaren geleden een nieuwe muurverf met meer biobased grondstoffen dan ooit. Dit werd door de exportgroep snel ingezet als niche en deze biobased verf is succesvol in de (Europese) markt gezet. Ralston Coatings is de exporttak van Van Wijhe Verf. Naast Europa, vermarkt Van Wijhe ook hun kleurenmengsysteem in Azië en het Midden-Oosten. Ralston is vrij onbekend in het buitenland, maar met hun duurzame propositie heeft Van Wijhe nieuwe deuren geopend en de omzet verdubbeld. Jeroen deelt zijn ervaringen over export!

De wedstrijd: Landstede Hammers – Feyenoord

Het zorgen voor een goede export van goederen is een flinke sport! Daarom gaan we nadat alle sprekers aan het woord zijn geweest kijken naar de basketbalwedstrijd Landstede Hammers – Feyenoord, die belooft spectaculair te worden!  

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor de netwerkbijeenkomst ‘Internationaal scoren in 2023! op dinsdag 6 december 2022? Meld je hier dan snel aan, want er zijn beperkte plekken beschikbaar! De bijeenkomst is van 16.45 uur tot en met 21.00 uur. Deelname is kosteloos en het ticket voor de basketbalwedstrijd en buffet is inbegrepen. De week voor de bijeenkomst ontvang je een mail met praktische informatie.  

In samenwerking met

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.