Waar moet je rekening mee houden als je wilt starten met internationaal ondernemen? Hoe moet je de volgende stap zetten als je al internationaal zakendoet? In de International Trade Track ontwikkel je de belangrijkste kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in een internationale markt. De International Trade Track start op woensdag 6 oktober 2021. Het boeiende programma bestaat uit 3 bijeenkomsten van elk 1,5 uur. Er is plek voor maximaal 10 ondernemers. Bij iedere bijeenkomst is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Voor wie?

De track is interessant voor ondernemers uit de provincies Overijssel en Gelderland die willen starten met internationaal zakendoen. Deze bijeenkomsten zijn ook leerzaam voor ondernemers die al internationaal actief zijn en nieuwe inzichten willen krijgen. De International Trade Track wordt gegeven door praktijkexperts van bekende bedrijven uit Regio Zwolle.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit.

1. Woensdag 6 oktober 2021 09.00-10.30 uur

Na een korte kennismaking nemen we je mee in de praktijk van internationaal zakendoen. International business consultant Han Smidt deelt zijn tips & tricks die jou helpen om internationaal succesvol te zijn. Daarnaast is Nathalie Beck (eigenaar blue®m) aanwezig om haar praktijkervaringen te delen met betrekking tot internationaal zakendoen. blue®m is een toonaangevend internationaal mondverzorgingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de tandheelkundige industrie.

2. Woensdag 13 oktober 2021 09.00-10.30 uur

Hoe zorg je ervoor dat je internationale marketing zowel online als offline toegespitst is op je doelgroep? We bespreken de laatste ins & outs op het gebied van internationale marketing en geven je handvaten.

3. Woensdag 27 oktober 2021 09.00-10.30 uur

In de laatste sessie nemen we je mee in de wereld van internationaal vervoer. Incoterms spelen hierbij een belangrijke rol. Wij brengen je op de hoogte aan de hand van praktische voorbeelden.

Locatie

We hopen voor de bijeenkomsten fysiek samen te komen in het MAC3PARK stadion in Zwolle. Mochten de coronamaatregelen het niet toelaten, dan organiseren we de bijeenkomsten online.

Aanmelden

De International Trade Track start op woensdag 6 oktober 2021. Deelname aan de track is kosteloos. Wil je deelnemen aan de International Trade Track? Meld je dan hier aan.

Contact

Heb je vragen over de International Trade Track? Neem dan contact op met Han Smidt via +31 (6) 208 276 77 of  han@kennispoortregiozwolle.nl.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.