Kennispoort Regio Zwolle, Port of Zwolle en Regio Zwolle United organiseren samen een inspiratiereis naar Antwerpen op donderdag 9 tot en met vrijdag 10 juni 2022. Samen kijken we naar de economische kansen en connecties tussen Regio Zwolle en Antwerpen (België). Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan naar de havenstad.  

Aanmelden

Antwerpen: belangrijke hotspot voor Nederlandse ondernemers

Na Duitsland is België de belangrijkste handelspartner van Nederland en daarin speelt de haven van Antwerpen een grote rol. De haven van Antwerpen is na Rotterdam de grootste haven van Europa. Door haar 80 kilometer landinwaartse ligging in Europa is Antwerpen de snelste en meest duurzame verbinding met het Europese achterland. Redenen genoeg om als Regio Zwolle de verdere verbinding met Antwerpen aan te halen. 

Regio Zwolle heeft de ambitie om de vierde economische regio van Nederland te worden. Daar speelt de logistieke sector een belangrijke rol in. De verbinding tussen Antwerpen en Zwolle is mede door de logistieke connectie ontzettend sterk. Een concreet voorbeeld hiervan is dat de haven van Antwerpen beschikt over vlotte spoorverbindingen op alle belangrijke Europese spoorcorridors. Graag bekijken we tijdens deze reis de kansen tussen Antwerpen en Regio Zwolle. 

Programma

Wat kun je verwachten? 

Donderdag 9 juni 2022 

  • 12.00 uur: Ontvangst op Havenhuis Port of Antwerp
  • 13.00 uur: Rondvaart door de haven
  • 15.00 uur: Korte stadswandeling in centrum
  • 18:00 uur: Diner met consul-generaal

Vrijdag 10 juni 2022 

  • 10.00 uur: Bedrijfsbezoek aan een innovatief bedrijf in Antwerpen
  • 12.00 uur: Terug naar Zwolle

Deelname en kosten

Meld je hier aan om deel te nemen aan de inspiratiereis. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus geef je aanmelding snel door. Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 20 mei 2022. Deelname aan deze inspiratiereis is kosteloos en inclusief hotelovernachting. Wel brengen wij bij afmeldingen minder dan 14 dagen voorafgaand aan de reis kosten in rekening. Dit bedrag bedraagt €300,-. Let op: deze reis is bestemd voor ondernemers die sterk betrokken zijn bij de logistieke sector in Regio Zwolle.

 

In samenwerking met

Logo Port of Zwolle: port of opportunitiesLogo PEC Zwolle United

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.