Hoe veroveren insecten eiwitten een plekje op ons bord? Dat kan met een smakelijke krekelburger, maar ook indirect door het voeren van insecten aan kippen en varkens. Of door met frass (insectenmest) gewassen te telen die wij eten. Op donderdag 22 september 2022 delen zeven verschillende partijen hun ervaringen en visie op de sector. Ze lichten toe hoe insecten op ons bord komen!

Wat kun je verwachten?

In de insectensector zijn er veel ontwikkelingen. Wat is er op dit moment gaande, wat is er mogelijk en wat is de toekomst? Hoe kan de sector verder worden gebracht? Verschillende
invalshoeken in de insectensector laten zien wat er op dit moment allemaal al mogelijk is en hoe ondernemers verder kunnen komen. In programma komen er sprekers van verschillende organisaties aan bod: Sligro, De Krekerij, Foodvalley NL en NGN. Ook zijn er verschillende tafeldiscussies en is er een interactief centraal deel.

Meer informatie en aanmelden

Het event vindt plaats bij Arboretum West 98, Floriade Terrein / Kavelnummer 98, 1325 WB in Almere. Je krijgt gratis toegang tot de bijeenkomt en de Floriade. Bekijk hier meer informatie over dit event.

Aanmelden via Aeres Hogeschool

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.