Is jouw bedrijf actief op het gebied van innovatieve plantaardige voedingsmiddelen? En wil je internationale samenwerkingen en markten verkennen? Ga dan van maandag 31 oktober tot en met donderdag 3 november 2022 mee op Handelsmissie Eiwittransitie naar Canada! Tijdens de missie bezoek je het allereerste internationale ‘Plant Forward’ evenement in Toronto en krijg je een introductie in de proteïnesector in Canada.

De vraag naar plantaardig voedsel neemt toe. Dit biedt mogelijkheden voor technologieleveranciers, voedselproducenten, retailers, foodservice-exploitanten en merken om de consument van beter én inspirerend voedsel te voorzien. Consumenten zoeken ook zelf naar gezondere en duurzamere alternatieven. Daarnaast eten ze meer plantaardige voeding.

Voor wie?

Wil je de Canadese markt leren kennen? Of ben je al actief in Noord-Amerika en wil je jouw netwerk uitbreiden? Dan biedt de Nederlandse Handelsmissie Eiwittransitie naar Canada je volop kansen. Tijdens deze 4-daagse handelsmissie bezoek je inspirerende bedrijven. Maar je neemt ook deel aan netwerkevenementen met mogelijke handelspartners.

Wat kun je verwachten?

Twee dagen van de handelsmissie staan in het teken van het eerste internationale evenement Plant Forward. Op dit evenement is er veel aandacht voor Canadese plantaardige ingrediënten, voedselvoorziening en innovatie. Wat kun je verwachten op Plant Forward? Het evenement:

  • laat de kracht en integriteit van de Canadese geïntegreerde toeleveringsketen zien;
  • laat duurzaamheidsinitiatieven en de laatste innovaties in Canadese gewassen en ingrediënten zien;
  • biedt inzichten van pionierende bedrijven die Canada kozen als hun favoriete plek om te investeren in plantaardige innovatie.

Tijdens het evenement kom je in contact met voedselproducenten, telers, kwekers, investeerders, onderzoeksinstellingen en de Canadese overheid. Aanvullend bezoek je verschillende inspirerende bedrijven en krijg je introducties in de eiwitsector.

Aanmelden en kosten

Meld je aan via de Oost NL portal. Oost NL is lead partner van GO4EXPORT.

Deelname aan deze Handelsmissie Eiwittransitie is gratis, maar registratie via het formulier is verplicht. De volgende kosten zijn voor rekening van de deelnemers:

  • Reiskosten naar Toronto;
  • Verblijfskosten in Toronto;
  • Toegangskaart voor het Plant Forward International Event $ 950 CAD (€ 720. Koers 01-09-2022).

De organisatie biedt deelnemende bedrijven € 300 korting aan op toegang tot de conferentie.

Samenwerking

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door Oost NL als lead partner van GO4EXPORT, in samenwerking met RVO, Trade & Innovate NL Network, Topsector Agro & Food, de ambassade van Canada in Nederland, de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en het consulaat-generaal in Canada, Proteïne Industrie Canada, Het Proteïne Cluster en Foodvalley.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.