De Nederlandse ambassade in Londen en GO4EXPORT-partners Oost NL en Kennispoort Regio Zwolle organiseren een Nederlands paviljoen tijdens FPC Future, hét innovatieve agritech evenement in het Verenigd Koninkrijk. FPC Future vindt plaats op donderdag 3 november 2022 in Peterborough, ten oosten van Londen. Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met innovatieve agritech oplossingen krijgen een platform om de markt in het Verenigd Koninkrijk te verkennen of hun bestaande activiteiten uit te breiden.

 

Voor wie is FPC Future interessant?

Dit evenement is vooral interessant voor bedrijven die technologie ontwikkelen voor de agricultuur en horticultuur sectoren en willen ondernemen in een snel veranderende internationale context.

Over FPC Future

FPC Future is hét innovatieve agritech evenement waar je unieke innovaties vindt. Tijdens deze business-to-business beurs krijgen bezoekers een overzicht van nieuwe technologieën waarmee ze efficiënter kunnen werken, de productiviteit kunnen opschroeven en het werk in de sector makkelijker kunnen maken. FPC Future biedt een unieke kans voor Nederlandse bedrijven om hun innovaties direct onder de aandacht te brengen bij een relevante Britse doelgroep.

 

Na de beurs op donderdag 3 november organiseren Oost NL en Kennispoort aansluitend op vrijdag 4 november een bezoek aan Norfolk. Dit is een regio waar agritech de belangrijkste sector is. Norfolk ontwikkelt zich momenteel snel tot een innovatieve agritech hotspot. Gedurende dit bezoek stellen we de deelnemende Nederlandse bedrijven voor aan innovatieve Britse counterpars in onder andere het Food Innovation Centre en het Food Enterprise Park in Norwich.

 

FPC Careers

Tegelijkertijd met FPC Future vindt ook FPC Careers plaats. Dit is een evenement waar studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de groenten-, fruit- en bloemensector in contact kunnen komen met bedrijven die getalenteerde nieuwe werknemers zoeken.

 

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan FPC Future bedragen £3000 (£2500 plus £500 VAT – totaal ca. €3500,-). Kosten voor deelname aan het Nederlandse paviljoen binnen FPC Future en aan het aansluitende bezoek aan Norwich zijn gratis.

 

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich binnenkort aanmelden via de GO4EXPORT-website. Bekijk deze flyer voor meer informatie over FPC Future. Heb je vragen over het evenement? Neem dan contact op met Judith van de Bovenkamp via judith.vandebovenkamp@oostnl.nl.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.