Wie heeft dit jaar Het Beste Idee van Varkensland? Kijk vanuit je huiskamer mee naar de finale op donderdag 9 december 2021 en laat je inspireren door goede ideeën, kansrijke concepten en slimme acties voor de varkenshouderij. De finale is digitaal en interactief, je kunt live vragen stellen aan de finalisten en natuurlijk kun je als publiek ook je stem uitbrengen.

Aanmelden

Tijdens de finale mogen de finalisten hun ideeën pitchen voor de jury. De winnaar krijgt een voucher om het idee verder uit te werken tot een echt succes. Petra van den Hengel, innovatieadviseur Agri & Food van Kennispoort Regio Zwolle, is lid van het team dat de finalisten gaat helpen. Daarnaast gaat ze de uiteindelijke winnaar begeleiden.

De finalisten

De volgende finalisten strijden om de winst:

 • Kirsten van Hees en Joost Thijssen
  Inzicht in darmgezondheid
 • Coen en Marlijn van Gorp
  Koken voor blije varkens
 • Marrit van Engen
  Stalklimaat trimmen
 • Eelco van de Hoef, Wilko Hendriks en Rikjan Schuttevaar
  Happy Feeder in combinatie met Agrumix Wroetstimulans
 • Ralf Theelen
  De SPF brandklep, hier red je levens mee!
 • Wildcard studententeam
  Winaars van de Studentenchallenge 2021: Dave Meijerink, Rick Nijdam, Cas van Zutphen, Harm van Bommel, Anouk Stoverink, Lieke Braam en Dirk van der Wielen.
  GPS chip.

Over Het Beste Idee van Varkensland

Het Beste Idee van Varkensland is een jaarlijks evenement voor varkenshouders. Het evenement draait om innovatie en samenwerking. Als hoogtepunt van het evenement vindt er een jaarlijkse wedstrijd plaats waar mensen uit de praktijk innovatieve ideeën pitchen om de varkenshouderij te verbeteren. De winnaar krijgt hulp bij de uitwerking van het idee.

 

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.