Is jouw bedrijf actief in de machinebouw, metaalbewerking, kunststofindustrie of in de energie- of maritieme sector? En wil je jouw activiteiten uitbreiden naar de naburige, innovatieve regio EMS-ACHSE in Noord-Duitsland? GO4EXPORT-partners Oost NL en de Verenigde Maakindustrie Oost-Nederland nodigen je graag uit om deel te nemen aan Forum Produktion & IT op woensdag 28 september 2022 in Leer (Duitsland). Een netwerk en kennisevent met meer dan 250 deelnemers.

Meld je aan voor de busreis

Deze eendaagse missie biedt je:

  • Interessante presentaties van topdeskundigen uit het bedrijfsleven. Waaronder ook Nederlandse sprekers van bedrijven zoals DEMCON en VDL.
  • Forum Produktion & IT biedt de keuze voor bedrijfsbezoeken bij vijf innovatieve regionale bedrijven: EWE Nüttermoor L-GasFrisia MöbelteileLMB Kunststofftechnik GmbHMaritimes Technikum LeerORGADATA.
  • Netwerkmogelijkheden met aanwezige regionale bedrijven. En toegang tot de beursvloer waar bedrijven zich presenteren en graag met je in contact komen.
  • Kennismaking met interessant, nabijgelegen marktgebied / regio EMS-ACHSE.

Meer informatie over het programma vind je op de website van Forum Production & IT.

Kosten

De kosten voor de netwerk- en kennismissie bedragen € 250,-, voor toegang tot Forum Produktion & IT,  lunch en georganiseerd vervoer.

Aanmelden

Forum Produktion & IT  is op woensdag 28 september 2022 van 09.00 uur tot en met 17.00 uur. Je kunt je aanmelden voor de busreis via de Oost NL portal. Oost NL is leadpartner van GO4EXPORT.
Wil je meer informatie over de busreis? Neem dan contact op met Lydia Wijnstra van VMO via lydia@vmo.nl.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.