Grondstoffen- en materiaalschaarste? Problemen met levertijden in de (lange) supply chain? Veel productiebedrijven kampen met deze uitdagingen, tegelijkertijd bieden ze kansen voor innovatie. Het vinden van de kansen voor jouw eigen business staat tijdens deze dinerbijeenkomst centraal. We gaan in gesprek over de vraag: wat kan anders omgaan met materialen en verdienmodellen voor jouw bedrijf betekenen? Op donderdag 6 oktober 2022 vindt de eerste dinerbijeenkomst plaats in Hardenberg. Verschillende experts delen hun kennis, waaronder Brink Industrial!

Aanmelden

 

Voor wie is dit diner interessant?

  • Ondernemers en directeuren MKB-bedrijven in de maakindustrie in Overijssel en Gelderland

Circulair ondernemen

De circulaire economie is een systeem waarin producten zo lang mogelijk meegaan om vervolgens zo goed mogelijk te worden hergebruikt. Dit vraagt visie en leiderschap en leidt tot nieuwe, innovatieve diensten en verdienmodellen. Door verspilling tegen te gaan en slimmer om te gaan met materialen, energie en arbeid is het mogelijk producten te blijven maken en kosten te besparen. Zeker gezien de huidige grondstoffenprijzen. Circulair ondernemen is toekomstbestendig ondernemen. Laten we samen stappen zetten richting een circulaire economie!

Waarom deelnemen?

Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de kansen die circulair ondernemen jou biedt. Wil je er iets mee doen, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Je krijgt handvatten en tools aangereikt die in de regio beschikbaar zijn om je verder te helpen. Je leert van best practices van collega’s en deelt uitdagingen en barrières met elkaar. Samen onderzoeken we oplossingen.

Programma

16.45 – 17.15 uur | Ontvangst

17.15 – 18.15 uur | Inleiding door Linda Louwissen, Marien Korthorst of Bas Roelofs

  • Wat is de huidige actualiteit?
  • Waar liggen de kansen in de waardeketen, waar liggen mogelijkheden voor mij?
  • Praktijkvoorbeeld – presentatie gastspreker Wido van den Bosch van Brink Industrial

18.15 – 19.30 uur | Diner en tafeldiscussie

19.30 – 20.00 uur | Recap – next steps

Meer informatie en aanmelden

Wil jij je aanmelden voor deze bijeenkomst op donderdag 6 oktober 2022? Of een van de andere bijeenkomsten bij jou in de buurt? Kijk dan hier onderaan de webpagina van BOOST en meld je aan.

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de partners van BOOST Circulair samen met Cleantech Regio en RCT Gelderland. In het najaar worden op verschillende data regionale dinerbijeenkomsten in Oost-Nederland georganiseerd om de uitdagingen en kansen voor de maakindustrie die nu relevant zijn met elkaar te bespreken.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.