Grondstoffen en materiaal schaarste? Problemen met levertijden in de (lange) supply chain? Veel productiebedrijven kampen met deze uitdagingen, tegelijkertijd bieden ze kansen voor innovatie. Het vinden van kansen voor jouw eigen business staat tijdens deze dinerbijeenkomst in Apeldoorn centraal. We gaan in gesprek over de vragen: wat kan anders omgaan met materialen en verdienmodellen voor jouw bedrijf betekenen, hoe maak je circulair ondernemen deel van je bedrijfsstrategie en hoe werk je samen in de keten? Op donderdag 13 oktober 2022 vindt de tweede dinerbijeenkomst plaats in Apeldoorn. Verschillende experts delen hun kennis, waaronder Hollander Techniek!

Aanmelden

Creëer waarde

Circulair ondernemen is toekomstbestendig ondernemen. Door verspilling tegen te gaan en efficiënter om te gaan met materialen, energie en arbeid is het mogelijk producten te blijven maken en kosten te besparen. Wie zich richt op gebruik in plaats van verbruik en op het behouden en toevoegen van waarde in plaats van verkopen, herkent nieuwe uitdagingen en businesskansen. De transitie naar een duurzame toekomst vraagt om visie en leiderschap. Wij willen je helpen de eerste stappen te zetten.

Waarom deelnemen?

Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de kansen die circulair ondernemen jou biedt. Wil je er iets mee doen, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Je krijgt handvatten en tools aangereikt die in de regio beschikbaar zijn om je verder te helpen. Je leert van best practices van collega’s en deelt uitdagingen en barrières met elkaar. Samen onderzoeken we oplossingen.

Programma

  • De avond wordt ingeleid door Gerard Wyfker, beleidssecretaris Milieu & Energie, Koninklijke Metaalunie.
  • Vervolgens geeft Marien Korthorst, expert op het gebied van circulair ondernemen, een inleiding op de actualiteit en businesskansen.
  • Wouter Hooman is business developer en regiehouder op ontwikkelingen in circulariteit bij Hollander Techniek. Hij deelt zijn verhaal over de route richting toekomstbestendig ondernemerschap van Hollander Techniek en de positieve invloed die dit heeft op de keten.

Tijdens het diner is er ruimte om gezamenlijke uitdagingen, ambities en kansen te ontdekken. En van elkaar te leren over slim en schoon produceren.

Hollander Techniek

Hollander Techniek, een system integrator uit Apeldoorn, kiest uitsluitend voor samenwerkingen waarbij duurzaamheid en aandacht voor milieuaspecten centraal staan. Zij zijn volop in beweging om hun dienstverlening, werkprocessen en materialenverbruik toekomstbestendig te maken. Hollander Techniek geeft een inkijkje in hun proces en wat het hen tot nu toe heeft gebracht. Natuurlijk geven ze ook inzicht in de uitdagingen die het circulair ondernemerschap met zich meebrengt en wat er nodig is om gezamenlijk verder te komen.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij je aanmelden voor deze bijeenkomst op donderdag 13 oktober 2022? Of een van de andere bijeenkomsten bij jou in de buurt? Kijk dan hier onderaan de webpagina van BOOST en meld je aan.

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de partners van BOOST Circulair samen met Cleantech Regio en RCT Gelderland. In het najaar worden op verschillende data regionale dinerbijeenkomsten in Oost-Nederland georganiseerd om de uitdagingen en kansen voor de maakindustrie die nu relevant zijn met elkaar te bespreken.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.