Ben jij ondernemer in Regio Zwolle met een vernieuwend foodconcept en wil je jouw product testen en laten proeven door een breed publiek? Dan is dit een mooie kans voor jou! Op zaterdag 27 mei 2023 organiseert Kennispoort Regio Zwolle: De Proeftuin op festival Tussenland in Zwolle. Dé plek waar jij jouw foodconcept kosteloos kunt laten testen door jouw potentiële klanten.

Waarom is het belangrijk om nieuwe foodconcepten al in de beginfase te testen bij potentiële klanten?

Het testen van jouw foodconcept is de beste manier om te ontdekken of jouw product potentie heeft en aansluit bij de wensen van jouw doelgroep. Door feedback te verzamelen en te analyseren, kun je jouw product verder ontwikkelen en verbeteren. Zo vergroot je de kans op een succesvolle introductie in de markt. Je kunt in gesprek gaan met potentiële klanten om zo de behoefte van de klant in kaart te brengen.

De Proeftuin op Festival Tussenland biedt de perfecte mogelijkheid om jouw nieuwe foodconcept te presenteren aan de festivalgangers. Het festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit Regio Zwolle en daarbuiten! Een laagdrempelig en gratis festival. Er zijn dus voldoende potentiële klanten die jouw product kunnen testen.

Aanmelden

Ben jij een ondernemer die een vernieuwend foodconcept op de markt wil brengen? En wil je deze graag testen in de Proeftuin? Je kunt je tot en met vrijdag 12 mei 2023 aanmelden door te mailen naar: jacqueline@kennispoortregiozwolle.nl. Heb je vragen? Neem contact met ons op via: info@kennispoortregiozwolle.nl.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.