Webinarreeks voor MKB ondernemers over innoveren in tijden van crisis.

Donderdag 23 april was de kick-off van ‘De Blik Vooruit’, een webinarreeks voor het MKB in Overijssel over innoveren in tijden van grote verandering. Ondernemers Robbin Breukink van BIM4ALL en Carst Winter van Dupatech waren te gast. Zij zetten de crisis om als kans en deelden hun verhaal. Bij de een gaat het om het opzetten van een compleet nieuwe productenlijn, dat heeft geleid tot de oprichting van een nieuw bedrijf. Bij de ander ligt de focus op het versneld introduceren van nieuwe concepten en het inspelen op de actualiteit met bestaande diensten. Naast de twee ondernemers was gedeputeerde Eddy van Hijum te gast. Hij sprak over zijn ervaringen van de laatste weken en ziet op dit moment veel kansen voor diverse sectoren in Overijssel. Dit ondersteunt de provincie met extra middelen.

Waarom deze webinarreeks

Veel ondernemers merken de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Novel-T, Cleantech Regio en Kennispoort Regio Zwolle organiseren een reeks webinars. In deze webinars krijgen ondernemers handreikingen, tips en adviezen om tijdens en na de crisis kansen te benutten en groei te realiseren.

Evenementen, Cases en Nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug