Terugkijken: MKB-webinar De Blik Vooruit

Webinarreeks voor MKB ondernemers over innoveren in tijden van crisis.

Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. Deze digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.

De kick-off terugkijken

Donderdag 23 april was de kick-off van ‘De Blik Vooruit’, een webinarreeks voor het MKB in Overijssel over innoveren in tijden van grote verandering. Ondernemers Robbin Breukink van BIM4ALL en Carst Winter van Dupatech waren te gast. Zij zetten de crisis om als kans en deelden hun verhaal. Bij de een gaat het om het opzetten van een compleet nieuwe productenlijn, dat heeft geleid tot de oprichting van een nieuw bedrijf. Bij de ander ligt de focus op het versneld introduceren van nieuwe concepten en het inspelen op de actualiteit met bestaande diensten. Naast de twee ondernemers was gedeputeerde Eddy van Hijum te gast. Hij sprak over zijn ervaringen van de laatste weken en ziet op dit moment veel kansen voor diverse sectoren in Overijssel. Dit ondersteunt de provincie met extra middelen.

Over deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten? De komende weken organiseren we wekelijks een webinar. Noteer alvast de onderstaande datums in je agenda en meld je aan.

Er volgen wellicht meer webinars. Houd deze website in de gaten en volg onze sociale media.

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug