Robotiseren gaat verder dan aan het werk gaan met robots. Ook technici spelen een belangrijke rol in het ontwerpen van productieomgevingen waarin mens en robot het beste met elkaar samenwerken. Aan hen de taak om gerobotiseerde systemen te bedenken, te bouwen, te onderhouden en aan te passen, zodat deze perfect blijven aansluiten op de behoeften van de klant, het maakbedrijf en de technicus zelf. Deze rol vraagt om de juiste ondersteuning vanuit de maakindustrie. Maar welke ondersteuning is er nodig? En hoe moet dat ingeregeld worden? Meld je aan voor de Dag van de Robotica X Smart Industry update op dinsdag 28 mei 2024 bij Perron038 in Zwolle.

Aanmelden

Deze editie van de Dag van de Robotica wordt gecombineerd met het event Smart Industry Update. En dat betekent een vernieuwd en uitgebreid programma. Je kunt nu ook op inschrijving aansluiten bij het voorprogramma van BOOST Smart Industry, waarbij wordt getoond hoe digitalisering en circulariteit geen tegenpolen zijn, maar juist randvoorwaarden om tot een gezond en sterk bedrijf te komen. Om 13.00 uur is de officiële opening van het event.

Programma

12.00 – 13.00 uur | Inspiratiesessie update Smart Industry: bedrijven uit de maakindustrie krijgen een update over belangrijke uitdagingen, ontwikkelingen en kansen. Daarnaast delen ondernemers hun ervaring over deelname aan het Smart Industry assessment van BOOST. Een eenvoudige lunch zit erbij in.

12.30 – 13.00 uur | Inloop voor de gasten van het middagprogramma

13.00 – 13.20 uur | Opening door Egon van der Veer van hogeschool Windesheim

13.20 – 14.10 uur | Keynote Marc Hendrikse vertelt over het toepassen van kennis binnen bedrijven: wat betekent dit voor ‘nieuwe’ technologieën zoals robotiseren?

14.20 – 14.50 uur | Keuze uit een workshop

15.10 – 15.40 uur | Keuze uit een workshop

15.40 – 16.20 uur | Keuze uit een workshop

16.20 – 16.30 uur | Plenaire afsluiting

16.30 – 17.30 uur | Borrel

Aanmelden

Wil je zeker zijn van een plek bij jouw workshops naar keuze? Meld je aan. De workshops hebben een beperkt aantal plekken.

Samenwerking

De Dag van de Robotica x Smart Industry update mede mogelijk gemaakt door hogeschool Windesheim, hogeschool Saxion, hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Fieldlab Industrial Robotics, TechForFuture, Perron038, BOOST Robotics, BOOST Circulair, FME, Koninklijke Metaalunie, VNO-NCW midden en OOST NL

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.