Om je bedrijf  voor te bereiden op de circulaire economie, organiseert Kennispoort Regio Zwolle samen met Provincie Overijssel, Koninklijke Metaalunie, Polymer Science Park en CIRCO zogenaamde Circo Tracks. 

Workshops

Deze Circo Tracks zijn intensieve workshops van drie dagen. Tijdens de workshops ontwikkel je gestructureerde plannen voor circulaire business en ga je aan de slag om deze concreet uit te voeren. Wij bieden Circo Tracks aan voor:

  • Woningbouw & Utiliteitsbouw
  • Machinebouw & Metaal
  • Kunststoffen

Woningbouw en Utiliteitsbouw

Ben je DGA, projectleider, ontwerper en/of tekenaar uit de woning- en utiliteitsbouw en zie je kansen om onderdelen van je productie circulair te maken? Je ontwikkelt een circulaire klantpropositie met een business model, (her)ontwerpt je product en gaat aan de slag met een implementatie roadmap. Hiermee geef je een (eerste) invulling aan de circulaire activiteiten van je onderneming. De track vindt plaats op 9 oktober, 1 en 19 november, bij het Polymer Science Park, Ceintuurbaan 15, 8022 AW in Zwolle.

Wil je meer weten? Bekijk dan de Circo Track flyer.

Machinebouw en Metaal

Ben je werkzaam voor bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in ontwikkeling, op het gebied van productie, onderhoud, exploitatie en handel van machines? Dan kun je deze Circo Track volgen. Tijdens deze Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen. Je wordt op weg geholpen in een design proces. Dit doen we met behulp van kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen. De track vindt plaats op 16 januari, 29 januari en 13 februari, bij het Polymer Science Park, Ceintuurbaan 15, 8022 AW in Zwolle.

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

Kunststoffen

De Kunststoffentrack is speciaal voor bedrijven in de kunststofketen, die verpakkingen voor voeding, schoonmaakmiddelen, lijm, verf/kit of chemicaliën produceren. Maar ook voor bedrijven die vullen, verwerken, verkopen, inzamelen en recyclen. Via deze Kunststoffentrack helpen wij je om circulaire business te ontwikkelen. Verder faciliteren wij je in het design proces met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

Kosten

Circo Track workshops kosten normaal €2.000, maar met subsidie van de Provincie Overijssel kun je deze volgen voor €500 per bedrijf.


Vragen?

Heb je vragen over de Circo Tracks? Neem dan contact op met Rogier Eenkhoorn via rogier@kennispoortregiozwolle.nl.

Aanmelden Circo Tracks

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug