Bedrijfsopvolging binnen de familie is een complex proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Voor de continuïteit van jouw bedrijf is het belangrijk om de opvolging goed te regelen en op tijd te beginnen. Daarom organiseren wij als ‘Family Next’ op dinsdagmiddag 14 juni 2022 een bijeenkomst over bedrijfsopvolging, speciaal bedoeld voor ondernemers en opvolgers van familiebedrijven die al bezig zijn met opvolging of die hiermee willen beginnen.

Aanmelden

Tijdens de bijeenkomst deelt een familiebedrijf haar ervaringen over de opvolging. Daarnaast vertellen experts vanuit hun vakgebied over wat er bij een opvolging komt kijken. Denk hierbij aan de fiscale en juridische zaken waarmee je als ondernemer te maken krijgt. Verder is er ruimte om persoonlijk in gesprek te gaan met deze experts en mede-ondernemers.

Programma

16.00 uur | inloop – netwerken
16.30 uur | start programma, onder leiding van Laurens Jan Stam
16.45 uur | panelgesprek met een familiebedrijf en experts waaronder een accountant/fiscalist, adviseur en lector familiebedrijven
17.30 uur | netwerken en napraten met experts – met buffet

Locatie

’t Hof van Colmschate
Holterweg 104,
7429 AH Colmschate

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor ondernemers en hun opvolgers. We vragen je wel om je vooraf aan te melden. Meld je hier vóór-dinsdag 7 juni 2022 aan voor de bijeenkomst ‘Opvolging binnen het familiebedrijf’. Deze bijeenkomst is expliciet bedoeld voor ondernemers van familiebedrijven, niet voor adviseurs en intermediairs.

Over Family Next

In Family Next werken Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven uit Overijssel verder te helpen. Zij doen dat samen met en in opdracht van provincie Overijssel.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.